Cui se adresează serviciile?

Vă furnizăm următoarele servicii de consiliere şi psihoterapie:

Terapie individuală pentru adulţi

Este o terapie unu la unu, se referă la toate vârstele adulte şi se adresează unor probleme cum ar fi condiţiile mentale disfuncţionale, rezolvare de probleme, îmbunătăţirea calităţii vieţii… La prima întâlnire cu psihoterapeutul acesta vă va sugera o terapie care se potriveşte cel mai bine cu problema şi scopurile stabilite ale dumneavoastră, terapie care şi-a dovedit eficienţa în mod ştiinţific. Tratamentele terapeutice abordate de mine sunt: terapie cognitiv-comportamentală, terapia centrată pe soluţii, terapia bazată pe mindfulness, terapia behavioristă, terapia experenţială sau terapia narativă. De asemenea, oferim şi consiliere individuală.

Terapie pentru copii şi adolescent

Terapia vizează problemele copiilor şi ale adolescenţilor, cum ar fi: rezolvarea conflictelor interpersonale, îmbunătăţirea performanţelor şcolare, reducerea depresiei şi a anxietăţii, îmbunătăţirea relaţiilor… Terapia ar putea implica întreaga familie, întâlniri individuale doar cu copilul sau copiii sau doar cu părinţii sau cu părinţii şi copiii. Tratamentele se referă la abordări de tip „evidence based therapy” (adică, terapie dovedită ştiinţific).

Terapia familiei

Se referă la terapia care vizează cuplul marital sau întreaga familie şi abordează schimbarea din perspectivă sistemică, adică din punct de vedere al interacţiunii dintre membrii familiei. Printre terapiile de familie abordate vă oferim: terapia cognitivă comportamentală de familie, terapia intergeneraţională, terapia experenţială, terapia strategică, terapia sistemică de familie, terapia structurală, terapia sistemică de tip MRI…

Consiliere parentală

Consilierea pentru părinţi se referă la învăţarea abilităţilor de creştere a copiilor, găsirea de soluţii la varii probleme sau îmbunătăţiea calităţii relaţiei părinte-copil.

Terapia de cuplu

Are ca scop oferirea de ajutor cuplurilor în vederea rezolvării conflictelor, învăţării unor abilităţi de comunicare eficientă, sau dezvoltării unor relaţii funcţionale.

Terapie de grup pentru adulţi şi copii

Terapiile de grup pot fi suplimente bune pentru terapia individuale realizate la cabinet.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]