Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul http://centrulpact.ro/

Acest site web este detinut si gestionat de catre Asocia┼úia Pact Parent and Child Training, Cod de înregistrare fiscal (CIF): 33884248, cu sediul in Str. Pinilor, Nr. 1112, Suceava, Ipote┼čti, România, pentru care confidentialitatea datelor reprezinta o componenta esentiala. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale a Asocia┼úiei Pact Parent and Child Training si filialelor sale.

Asocia┼úia Pact Parent and Child Training proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât si cu principiile stabilite in acest document.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale Asocia┼úia Pact Parent and Child Training. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.

Principii de protejare a datelor cu caracter personal

Politica de protejare a datelor in site-ul http://centrulpact.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
  • Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;
  • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intârziere;
  • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decât cea in care datele personale sunt procesate;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitatii datelor.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam includ urmatoarele:

–       Formular de contact, aflat pe pagina de contact a site-ului nostru.

–       Formularul de comanda, in momentul plasarii comenzii educa┼úionale

–       Formularul de testimoniale, dedicat exprimarii opiniilor dvs legate de serviciile noastre

–       Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

–       Date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ul nostru.

–       Date despre adresa dumneavoastra IP, setarile regionale si setarile de limba.

Scopul colectarii datelor personale:

–       informarea cursan┼úilor/beneficiarilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea ╚Öi facturarea comenzilor, rezolvarea anul─ârilor sau a problemelor de orice natur─â referitoare la o comand─â, la bunurile ╚Öi/sau serviciile achizitionate;

–       cercetare de pia╚Ť─â, urm─ârire ╚Öi monitorizare a comportamentului clientului/cump─âr─âtorului precum ┼či gestionarea înscrierilor la cursuri.

–       marketing ┼či promovarea firmei.

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior. De asemenea, Asocia┼úia Pact Parent and Child Training poate furniza datele cu caracter personal ale cursan┼úilor altor companii cu care se afl─â în rela╚Ťii de parteneriat, dar numai în scopurile men╚Ťionate mai sus, dup─â cum urmeaz─â: firmele de curierat Nemo Express si Fan Courier, sau Posta Român─â, responsabili pentru livrarile nationale, respectiv internationale, firma de contabilitate, firma ce administreaza site-ul web http://centrulpact.ro, firma ce se ocupa cu marketingul online pentru http://centrulpact.ro. Informa╚Ťiile cump─âr─âtorului cu caracter personal pot fi furnizate ╚Öi c─âtre Parchetul General, Poli╚Ťie, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti ╚Öi altor organe abilitate ale statului, în baza ╚Öi în limitele prevederilor legale ╚Öi ca urmare a unor cereri expres formulate.

Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Datele clientilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din Romania.

In cazul unei brese de securitate, care poate fi reprezentata de un accident, o pierdere de date sau un acces neautorizat, Asocia┼úia Pact Parent and Child Training va informa autoritatile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in maxim 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la, rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza un extras sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care Asocia┼úia Pact Parent and Child Training intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre, va rugam sa ne contacta pe email la maricimarius@yahoo.com sau la telefon 0747.494.707.

Plângeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plângere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plângerile vor fi prelucrate de catre noi in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si Asocia┼úia Pact Parent and Child Training nu a tratat plângerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plângere autoritatii superioare.

Plângerile ne pot fi trimise pe email la adresa maricimarius@yahoo.com

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din când in când, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in cadrul Asocia┼úia Pact Parent and Child Training. In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor fi notificati prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

In vigoare de la data de: 30. 09. 2018

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]