"Înva┼ú─â statistic─â!"

Prin acest proiect oferim Workshopuri de statistic─â menite s─â v─â ajute în proiectele personale sau profesionale, în care vom înv─â┼úa s─â aplic─âm metode moderne de analiz─â a datelor.
 
Durata: 4 ore
 
Cui se adreseaz─â: cadrelor didactice din înv─â┼ú─âmântul preuniversitar, studen┼úilor, masteranzilor, doctoranzilor, cercet─âtorilor din varii domenii, func┼úionarilor publici, angaja┼úilor din firme care realizeaz─â analize statistice sau pasiona┼úilor de domeniu. Workshopurile de statistic─â v─â pot ajuta în realizarea sec┼úiunii practice din lucrarea de licen┼ú─â, diserta┼úie, doctorat, referate, lucr─âri de grad, articole empirice sau studii organiza┼úionale. 
 
Nr minim de participanţi: 10
 
Va oferim urm─âtoarele workshopuri: 
 

W1: Corela┼úii ┼či teste t în SPSS (click aici)

În acest workshop participan╚Ťii vor înv─â╚Ťa despre: introducerea datelor în SPSS, tipuri de ipoteze, formularea ipotezelor, tipuri de scale, teste t, corela╚Ťii, ANOVA…
 

W2: Preg─âtirea bazei de date pentru analiz─â (click aici)

Workshopul î╚Öi propune s─â creeze competen╚Ťe privind preg─âtirea bazei de date pentru analiza de date. Aceast─â faz─â, este o faz─â preliminar─â analizei de date ╚Öi este abosolul necesar─â pentru realizarea analizei de date.
 

W10: Analiza de date cu modele de ecua╚Ťii structurale (AMOS) (click aici)

Participan╚Ťii vor înv─â╚Ťa s─â foloseasc─â programul de analiza de date, AMOS, din pachetul SPSS, s─â cunoasc─â meniurile, s─â realizeze modele pentru analiz─â, s─â realizeze analizele ╚Öi s─â le interpreteze ╚Öi s─â raporteze datele potrivit normelor interna╚Ťionale.
 

La cerere putem concepe împreun─â ┼či oferte particularizate.
 

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]