TEO are nevoie de ajutor

O cunoa╚Ötem pe Laura Tom╚Öa, noi cei din echipa PACT, ca un p─ârinte foarte implicat. De fiecare dat─â când am f─âcut caritate, ea a d─âruit, ajutând copii nevoia╚Öi sau institu╚Ťionaliza╚Ťi. Ne miram când era printre primele care d─âruia. Este s─âritoare ╚Öi dedicat─â în lucrul ei ╚Öi a fost alaturi de noi inca de la primele întâlniri publice de parenting. Dornic─â de a cunoa╚Öte mai mult despre educa╚Ťia parental─â, se a╚Öeza mereu pe locurile din fa╚Ť─â, punea întreb─âri ╚Öi oferea r─âspunsuri profunde, izvorâte din experien╚Ťa ei zilnica cu Teo. Pu╚Ťini ╚Ötiau din sal─â, ca ea avea inima îndurerat─â pentru b─âie╚Ťelul ei Teo, iar orice gând bun sau informa╚Ťie, i-ar fi putut oferi ╚Öi mai mult─â speran╚Ť─â.

Pentru Teo, diagnosticat cu multiple elemente de autism, Laura se sacrifica zilnic, a fost la cei mai buni speciali╚Öti din România, îns─â cu pu╚Ťine ╚Öanse de a fi recuperat doar prin terapie. P─ârin╚Ťii ╚Öi speciali╚Ötii î╚Öi spun speran╚Ťa într-un autotransplant cu celule stem (Viena). Costul opera╚Ťiei este peste posibilitatea lor material─â: 13 000€. Acum Laura are nevoie de noi, pute╚Ťi s─â fi╚Ťi al─âturi de ei datorita asocia╚Ťiei, pe care mama a infiintat-o in speran╚Ťa c─â va reu╚Öi s─â achite suma necesar─â interven╚Ťiei.

Dac─â ave╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťe sau prieteni care au firme, v─â rog din suflet sa le prezentati cazul lui Teo. Ace╚Ötia au posibilitatea de a face dona╚Ťii ( beneficiind de anumite facilit─â╚Ťi fiscale) sau pot da din impozitul pe venit. Va mul╚Ťumesc! ?. Acestea sunt datele asocia╚Ťiei: 

ASOCIA╚ÜIA UMANITAR─é TEO SMILE 

telefon Laura: 0746 982 551

CUI: 40263375

IBAN: RO90BTRLRONCRT0479315001

telefon Simona (din partea PACT) 0747 579 543

V─â mul╚Ťumim din suflet!

Loading

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.5]