Cui se adreseaz─â serviciile?

V─â furniz─âm urm─âtoarele servicii de consiliere ┼či psihoterapie:

Terapie individuală pentru adulţi

Este o terapie unu la unu, se refer─â la toate vârstele adulte ┼či se adreseaz─â unor probleme cum ar fi condi┼úiile mentale disfunc┼úionale, rezolvare de probleme, îmbun─ât─â┼úirea calit─â┼úii vie┼úii… La prima întâlnire cu psihoterapeutul acesta v─â va sugera o terapie care se potrive┼čte cel mai bine cu problema ┼či scopurile stabilite ale dumneavoastr─â, terapie care ┼či-a dovedit eficien┼úa în mod ┼čtiin┼úific. Tratamentele terapeutice abordate de mine sunt: terapie cognitiv-comportamental─â, terapia centrat─â pe solu┼úii, terapia bazat─â pe mindfulness, terapia behaviorist─â, terapia experen┼úial─â sau terapia narativ─â. De asemenea, oferim ┼či consiliere individual─â.

Terapie pentru copii ┼či adolescent

Terapia vizeaz─â problemele copiilor ┼či ale adolescen┼úilor, cum ar fi: rezolvarea conflictelor interpersonale, îmbun─ât─â┼úirea performan┼úelor ┼čcolare, reducerea depresiei ┼či a anxiet─â┼úii, îmbun─ât─â┼úirea rela┼úiilor… Terapia ar putea implica întreaga familie, întâlniri individuale doar cu copilul sau copiii sau doar cu p─ârin┼úii sau cu p─ârin┼úii ┼či copiii. Tratamentele se refer─â la abord─âri de tip „evidence based therapy” (adic─â, terapie dovedit─â ┼čtiin┼úific).

Terapia familiei

Se refer─â la terapia care vizeaz─â cuplul marital sau întreaga familie ┼či abordeaz─â schimbarea din perspectiv─â sistemic─â, adic─â din punct de vedere al interac┼úiunii dintre membrii familiei. Printre terapiile de familie abordate v─â oferim: terapia cognitiv─â comportamental─â de familie, terapia intergenera┼úional─â, terapia experen┼úial─â, terapia strategic─â, terapia sistemic─â de familie, terapia structural─â, terapia sistemic─â de tip MRI…

Consiliere parental─â

Consilierea pentru p─ârin┼úi se refer─â la înv─â┼úarea abilit─â┼úilor de cre┼čtere a copiilor, g─âsirea de solu┼úii la varii probleme sau îmbun─ât─â┼úiea calit─â┼úii rela┼úiei p─ârinte-copil.

Terapia de cuplu

Are ca scop oferirea de ajutor cuplurilor în vederea rezolv─ârii conflictelor, înv─â┼ú─ârii unor abilit─â┼úi de comunicare eficient─â, sau dezvolt─ârii unor rela┼úii func┼úionale.

Terapie de grup pentru adul┼úi ┼či copii

Terapiile de grup pot fi suplimente bune pentru terapia individuale realizate la cabinet.

Loading

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]