"Învaţă statistică!"

Prin acest proiect oferim Workshopuri de statistică menite să vă ajute în proiectele personale sau profesionale, în care vom învăţa să aplicăm metode moderne de analiză a datelor.
 
Durata: 4 ore
 
Cui se adresează: cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar, studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor, cercetătorilor din varii domenii, funcţionarilor publici, angajaţilor din firme care realizează analize statistice sau pasionaţilor de domeniu. Workshopurile de statistică vă pot ajuta în realizarea secţiunii practice din lucrarea de licenţă, disertaţie, doctorat, referate, lucrări de grad, articole empirice sau studii organizaţionale. 
 
Nr minim de participanţi: 10
 
Va oferim următoarele workshopuri: 
 

W1: Corelaţii şi teste t în SPSS (click aici)

În acest workshop participanții vor învăța despre: introducerea datelor în SPSS, tipuri de ipoteze, formularea ipotezelor, tipuri de scale, teste t, corelații, ANOVA…
 

W2: Pregătirea bazei de date pentru analiză (click aici)

Workshopul își propune să creeze competențe privind pregătirea bazei de date pentru analiza de date. Această fază, este o fază preliminară analizei de date și este abosolul necesară pentru realizarea analizei de date.
 

W10: Analiza de date cu modele de ecuații structurale (AMOS) (click aici)

Participanții vor învăța să folosească programul de analiza de date, AMOS, din pachetul SPSS, să cunoască meniurile, să realizeze modele pentru analiză, să realizeze analizele și să le interpreteze și să raporteze datele potrivit normelor internaționale.
 

La cerere putem concepe împreună şi oferte particularizate.